Produkti





Jo vetëm sherebela më e mirë në botë
por dhe më e gjurmueshmja

Kur sherebela rritet në zonën Dalmatia, vetëm 5 km larg fabrikës. Kur fermerët përdorin teknologjinë e fundit në fermat e tyre me sistemin CropIn të monitorimit dhe korrjes. Kur produkti është i çertifikuar Rainforest Alliance dhe është 100 % i gjurmueshëm. Kur procesohet në një fabrikë moderne dhe me standartet më të larta të sigurisë ushqimore. Atëhere kjo është sherebela me cilësinë dhe gjurmueshmërinë më të lartë në tregun ndërkombëtar





Lider ne Tregun e Sherebelës

Relikaj njihet në tregun global si një ndër kompanitë kryesore për procesimin dhe përpunimin e sherebelës të cilësisë superiore. Por pamvarësisht se produkti jonë kryesor është sherebela, ne proçesojmë dhe ofrojmë dhe bimë e erëza të tjera sic janë Trumza, Timusi, Rigoni, Lavanduala dhe bimë të tjera të egra.

  • Salvia officinalis
  • Satureja montana
  • Thymus vulgaris
  • Oreganum vulgare
  • Lavandula angustifolia
  • Melissa officinalis
  • Tilia argentea
  • Sambucus nigra

Cilësi e Larte me Çertifikimet e Duhura

Duke u bazuar në çertifikimet dhe vlerësimet e ndryshme mbi cilësinë dhe gjurmueshmërinë, produkti mbasi proçesohet është i një cilësi maksimale me standartet dhe normat më të larta të sigurisë ushqimore.

bimëve dhe bimëve të gjurmueshme

produkte biologjike

bujqësi në brendësi

certifikuar




Eksploroni certifikatat tona
A jeni i interesuar për biznesin tonë? Shkarkoni broshurën tonë