Produkti

Jo vetëm sherebela më e mirë në botë
por dhe më e gjurmueshmja

Kur sherebela rritet në zonën Dalmatia, vetëm 5 km larg fabrikës. Kur fermerët përdorin teknologjinë e fundit në fermat e tyre me sistemin CropIn të monitorimit dhe korrjes. Kur produkti është i certifikuar Rainforest Alliance dhe është 100 % i gjurmueshëm. Kur procesohet në një fabrikë moderne dhe me standartet më të larta të sigurisë ushqimore. Atëhere kjo është sherebela me cilësinë dhe gjurmueshmërinë më të lartë në tregun ndërkombëtar

Udhëheqësi i tregut në përpunimin e Sage

Edhe pse njihen mirë në të gjithë botën për të korrur dhe përpunuar cilësi të lartë dhe Salvia të gjurmueshme, ne punojmë me bimë dhe bimë të ndryshme të korrur vetëm në Shqipëri.

  • Salvia officinalis
  • Satureja montana
  • Thymus vulgaris
  • Oreganum vulgare
  • Lavandula angustifolia
  • Melissa officinalis
  • Tilia argentea
  • Sambucus nigra

Cilësi e lartë dhe certifikata

Relikaj mbështetet në vlerësime dhe certifikata të ndryshme të cilësisë për të konfirmuar standardet operative. Për shkak të afërsisë së zonave bujqësore, produkti i përpunuar me cilësi të lartë vjen nga fermerë të besueshëm dhe të trajnuar.

bimëve dhe bimëve të gjurmueshme

produkte biologjike

bujqësi në brendësi

certifikuar
Eksploroni certifikatat tona
A jeni i interesuar për biznesin tonë? Shkarkoni broshurën tonë